Voľné pracovné miesta

Príjmeme čašníka/čašníčku


Názov pracovného miesta
Čašník/Čašníčka

Počet voľných miest
6

Deň nástupu
upresní sa na pracovnom pohovore

Náplň (druh) práce
Obsluhovanie zákazníkov a komunikácia s nimi;
Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí;
Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania;
Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov);
Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie;
Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov;
Evidovanie rezervácií a objednávok pre donáškovú službu

Miesto/lokalita výkonu práce
Prešov

Pracovný pomer na neurčítý čas

Pracovný čas
Od 10:00 do 24:00

Práca na zmeny
Dvojzmenný pracovný režim

Nočná práca
nie

Základná zložka mzdy v € (v hrubom)
700€/mesiac

Požadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie v odbore čašník, servírka

Bez požiadavky na odbornú prax

Cudzie jazyky
Anglický jazyk - základ

Počítače

Vodičské oprávnenie
B

Všeobecné spôsobilosti
Tvorivosť (kreativita)
Analyzovanie a riešenie problémov
Finančná a ekonomická gramotnosť
Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovať sa
Samostatnosť

Osobnostné predpoklady
Komunikácia
Empatia
Pozornosť
Precíznosť(empatia)
Sebaovládanie

Pre viac informácii nás prosím kontaktujte na tel. č.: 0917 511 446 p. Konkoľ


Príjmeme kuchára / pizzera


Názov pracovného miesta
Kuchár/Pizzer

Profesia (SK ISCO-08)
5120000 Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť
Gastronómia

Počet voľných miest
6

Deň nástupu
Upresní sa na pracovnom pohovore

Náplň (druh) práce
Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, pizze, cestoviny, šaláty);
Zodpovednosť za kvalitu pripravených a vydaných pokrmov;
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál;
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku;
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka;
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál;
Kontrola kvality hotových jedál;
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín;
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov;

Miesto/lokalita výkonu práce
Prešov

Pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovný čas
Od 7:00 Do 24:00

Práca na zmeny
Dvojzmenný pracovný režim

Základná zložka mzdy v € (v hrubom)
1000€/mesiac

Požadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár

Vodičské oprávnenie
Sk. B

Všeobecné spôsobilosti
Analyzovanie a riešenie problémov
Manuálna zručnosť
Organizovanie a plánovanie práce
Tvorivosť (kreativita)
Tímová práca

Osobnostné predpoklady
Cieľavedomosť
Pozornosť
Precíznosť (presnosť)
Spoľahlivosť

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte na tel. č.: 0917 511 446 p. Konkoľ

V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis na email: pizzamamila@gmail.com