Galéria
Chýbajú fotografie
NOVINKA! Hotovosť, karta alebo rýchly prevod
V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis na email: pizzamamila@gmail.comPríjmeme čašníka/čašníčku
Názov pracovného miesta
Čašník/Čašníčka
Počet voľných miest
6
Deň nástupu
upresní sa na pracovnom pohovoreNáplň (druh) práceObsluhovanie zákazníkov a komunikácia s nimi;
Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí;
Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania;
Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov);
Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie;
Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov;
Evidovanie rezervácií a objednávok pre donáškovú službu
Miesto/lokalita výkonu práce
PrešovPracovný pomer na neurčítý časPracovný čas
Od 10:00 do 24:00Práca na zmeny
Dvojzmenný pracovný režimNočná práca
nieZákladná zložka mzdy v € (v hrubom)
700€/mesiacPožadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie v odbore čašník, servírka
Bez požiadavky na odbornú praxCudzie jazyky
Anglický jazyk - základPočítačeVodičské oprávnenie
BVšeobecné spôsobilosti
Tvorivosť (kreativita)
Analyzovanie a riešenie problémov
Finančná a ekonomická gramotnosť
Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovať sa
SamostatnosťOsobnostné predpoklady
Komunikácia
Empatia
Pozornosť
Precíznosť(empatia)
SebaovládaniePre viac informácii nás prosím kontaktujte na tel. č.: 0917 511 446 p. Konkoľ
Príjmeme kuchára / pizzera
Názov pracovného miesta
Kuchár/Pizzer
Profesia (SK ISCO-08)
5120000 Kuchár (okrem šéfkuchára)Pracovná oblasť
GastronómiaPočet voľných miest
6Deň nástupu
Upresní sa na pracovnom pohovoreNáplň (druh) prácePripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, pizze, cestoviny, šaláty);
Zodpovednosť za kvalitu pripravených a vydaných pokrmov;
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál;
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku;
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka;
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál;
Kontrola kvality hotových jedál;
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín;
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov;Miesto/lokalita výkonu práce
PrešovPracovný pomer na neurčitý časPracovný čas
Od 7:00 Do 24:00Práca na zmeny
Dvojzmenný pracovný režimZákladná zložka mzdy v € (v hrubom)
1000€/mesiacPožadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchárVodičské oprávnenie
Sk. BVšeobecné spôsobilosti
Analyzovanie a riešenie problémov
Manuálna zručnosť
Organizovanie a plánovanie práce
Tvorivosť (kreativita)
Tímová prácaOsobnostné predpoklady
Cieľavedomosť
Pozornosť
Precíznosť (presnosť)
SpoľahlivosťPre viac informácií nás prosím kontaktujte na tel. č.: 0917 511 446 p. Konkoľ